WIL JIJ OOK ZO'N HANDIGE WEBSITE ... ?

Heel wat verenigingen danken hun bestaan aan de vele vrijwilligers.
Ook de website van de club wordt in vele gevallen door iemand-die-daar-wel-iets -van-kent gemaakt of onderhouden. 


Maar wat als ...? De webmaster er de brui aan geeft? Er teveel werk is om door één persoon te laten doen? Er snel aanpassingen moeten gebeuren maar de webmaster niet bereikbaar is, ...?

Klant & Klaar ontstond vanuit die behoefte waar vele verenigingen nood aan hebben: een makkelijk 'systeem' waarbij een meerdere mensen aan kunnen meewerken, zonder dat ze daarvoor een computercursus moeten volgen. Maar ook zonder daarvoor erg dure software te moeten gebruiken.

Google Sites is daarin een bijzondere aanbieder met zijn gratis software-pakket, terwijl men toch heel wat professionele 'tools' aanbiedt om een degelijke en hippe site uit te bouwen. Ook de bijkomende integratie mogelijkheden zoals 'Google Doc's (documentenbeheer), Picasa (online Fotobeheer), Google Kalender maken dat een Google Site steeds erg performant voor de dag komt.

Eenmaal een Google Website goed op 'poten' staat, wordt het bovendien erg makkelijk voor de website-beheerders deze verder te onderhouden. Gedaan dus met dure onderhoudscontracten of websmasters waar u moet blijven smeken om zelfs een kleine aanpassing door te voeren.

Wil jij met je vereniging of als individu ook zo'n handige Google Website zoals deze Energy2Run ?

Goed idee! En zéker met het 'Google Site Startup pakket' van Klant & Klaar, ben je sneller 'online' dan je ooit hebt durven dromen! 

Voor een aantrekkelijke prijs ontwerpen we de volledige basis-website conform de meest persoonlijke wensen. Eenmaal de site klaar is, geven we daarbij ook een 'live' les-ter-plekke aan alle websitebeheerders, zodat ze daarna zélf met de website aan de slag kunnen. En ook nadien staan we u graag met tips & tricks verder bij in het beheer je site.

Heb je al een website (en/of URL), maar wil je toch de overstap maken naar een Google Site?  
Ook daarin hebben we de nodige ervaring en werken we voor u zeker een gepaste oplossing uit!

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Lieven De Graeve via

lieven@klantenklaar.be.
+32 496 23 17 00