NIEUWSPAGINA‎ > ‎

Test 5 km Start2Run

Geplaatst 21 mei 2014 06:46 door Energy2Run   [ 21 mei 2014 06:51 bijgewerkt ]
Beste Start2Runners, 

Bij deze willen we jullie graag op de hoogte brengen dat de test over 5 km als afsluiter van het Start2Run programma zal plaatsvinden op zondag 1 juni 2014 om 9u30. Afspraak zoals gewoonlijk aan de oude sporthal.

Nadien biedt het bestuur van Energy2Run jullie een drankje aan in de kantine van Tennis Club Sterrenbos (op 100m van de sporthal).

Oorspronkelijk was de test voorzien op zondag 25 mei, maar gezien de onbeschikbaarheid van de meerderheid der deelnemers, werd deze verplaatst naar 1 juni.

Toch zijn er een aantal Start2Runners die nu zondag (25/05) toch de test willen afleggen. Dat is geen enkel probleem, er is begeleiding voorzien van het bestuur. Echter kunnen we deze mensen pas een drankje aanbieden op 1 juni, waarvoor onze excuses.

Wij wensen jullie alvast héél veel succes met de 5 km proef.

Tevens wensen we jullie nogmaals van harte te danken voor jullie deelname aan de trainingssessies, jullie doorzettingsvermogen en enthousiasme! Ook verwelkomen we jullie graag na 1 juni op onze wekelijkse trainingen op dinsdag en/of donderdag en/of zondag. Er zijn zeker groepjes waar jullie kunnen aansluiten!

Namens het bestuur van Energy2Run,

Koen Monsaert.