top of page
Zoeken

Core Stability dinsdag 28 januariCore Stability dinsdag 28 januari

Trainers, sportdocenten, fysiotherapeuten. Ze lijken er allemaal bij te zweren: een goede core stability, ook wel rompstabiliteit genoemd. Een sterke core is niet alleen noodzakelijk voor het optimaliseren van je sportprestaties of het voorkomen van blessures, maar zorgt ook voor een goede houding. 

Hoogste tijd om aan je core te werken dus, en daarom zorgen we met Energy2Run voor een duwtje in de rug. We organiseren op dinsdag 28 januari 2020 om 19u30 een gratis sessie.

Dit alles wordt in goede banen geleid door niemand minder dan Hanne Neirynck, die jullie reeds kennen als trainster van onze jaarlijkse Start to Run. Hanne mag gerust beschouwd worden als een expert in core stability. Als master Lichamelijke Opvoeding heeft zij ook haar eindwerk gewijd aan core stability.

Het gebeuren zal plaatsvinden in CC De Brouwerij te Eke. We voorzien een sessie van anderhalf uur, dus tot 21 uur. Nadien hebben jullie de mogelijkheid om nog een drankje te nuttigen aan democratische prijzen in de cafetaria.

Belangrijk: wie wenst deel te nemen brengt best een fitnessmatje mee.

 

Comments


bottom of page